Viking Biker

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Norsk Åpning av barnehjem i Bolivia, video om Bolivia, plan, foredrag osv.

Åpning av barnehjem i Bolivia, video om Bolivia, plan, foredrag osv.

E-mail Print PDF

 "TANKEN" . Det handler om at Foreningen Bruk"TANKEN" på Ekofisk vil prøve og få brukt utrangerte plattformer til humanitert arbeid .

 

 Video om Boliviafamilien. Filmen er delt opp i 3 Youtube klipp, se resten av klippene her. Family Of Bolivia.

Hola

Det skjer stadig forandringer ang tid for avreise og endelig valg av reiserute. Etter mye frem og tilbake, blir det til at jeg flyr til Bolivia den 25 september, hvor jeg startet min reise i januar 2006. Snur herifra nesa sørover gjennom Sør Amerika og satser fra Chile på båtskyss over til Australia. Ser frem til og utforske Asia og følge i Marco Polos fotspor veien hjem gjennom europa.

Før jeg begynte på sykkelturen, var bror og jeg med på å bygge et barnehjem for Boliviafamilien som jeg nå sykler for.  Nå er de endelig ferdig, og det er offisiel åpning av hjemmet for 25 misbrukte jenter. Må bli med på dette og velger derfor å starte turen derfra igjen.

 

Tradisjonell åpning av byggeprsojektet var å knuse en krukke med vin.

Du kan lese om byggeprosjektet her som ikke gikk helt problemfritt.

Byggerapport 1, November 2005

Bygging av hjemmet.

Byggerapport 2, desember 2005.

Les resten av byggeprosjektet her. Byggeraport arkivet.

Flere faddere vil delta på denne turen, og det arrangeres en Bolivia rundt tur, hvor 23 barnehjemmene vil bli besøkt, bl a verdens høyeste på 4000 meter. De fleste hjemmene er dagsentere hvor de for mat og bla leksehjelp, men de finnes også for fastboende . Det viktigste er at de får trygge rammer så de kan konsentrere seg om skole, slippe frykt for mishandling og mangel på mat. Dessverre er det ofte slike tilstander i fattige land.

Du kan lese mer om hele turen og om Boliviafamilien her,  http://boliviafamilien.org/

Ifølge ildsjelene i denne "Non profit" organisajonen er jeg PR og film direktør for denne familien. Her skal det ikke spares på fine ord :). De vil sponse et videokamera så jeg kan filme hele barnehjems prosjektet og turen min. Om jeg har noe video talent for tiden vise.

Jeg gleder meg virkelig til å møte kjente og venner i Bolivia igjen som jeg ikke har sett på mange år.

Jobb, foredrag osv.

Jobber fortsatt med fjellsikring hvor jeg stortrives, og har i tillegg fått jobb ved Brygga restaurant i Tønsberg for å spe på kassa. Håper mange tar turen innom i sommer.

Har hatt flere foredrag om turen min, de sist i to fengsler i Vestfold. Fikk god respons og de ville gjerne ha meg tilbake. Spesielt interresert var de i historier om politi og fengsel i Afrika var, he he.

Hvis det er noe som har lyst til å høre om turen så bare kontakt meg på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , eller på tlf 41287065 .

Ellers fikser jeg opp sykkelen etter mine ønsker, skriver mer om det når den er ferdig. Utstyret skal vær perfekt denne gangen og nå vet jeg hva jeg er ute etter.

 

Hasta la vista.

Rune

Ny Twitter adresse. http://twitter.com/RuneVikingbiker

 

Last Updated on Tuesday, 15 June 2010 20:16